Skip links

vDrive Academy

За нас

Добре дошли във "V drive Academy"

Нашата академия стартира дейността си през 2022г и работи на територията на град София и областта. На разположение на курсистите ни е чисто нов, лицензиран и модерен офис и зала за интерактивно теоретично обучение, сигурен и модерен автопарк и утвърден преподавателски екип, гарантиращ качествена теоретична подготовка.

1. Началото

2. Професионализъм

Всички наши преподаватели са дипломирани и висококвалифицирани инструктори по авто-мото подготовка. Академията разполага с преподаватели както по практическа, така и по теоретична подготовка, които са на Ваше разположение по време на курса.

Ние от автоакадемия V Drive, знаем каква важна стъпка в живота на нашите клиенти е започването на шофьорски курс. По време на курса, всеки човек приема и усвоява материала, преподаден от нашите инструктори по различен начин – за едни, той е изключително лесен, за други – не чак толкова!

3. Разбиране

4. Индивидуалност

Именно заради това, ние винаги търсим индивидуалния подход към всеки един от вас! За да се постигне качествено обучение, трябва да се изгради стабилно доверие между инструктор и курсист и не след дълго, отличния резултат ще е налице! Всеки един курсист помни своя инструктор и неговите съвети за цял живот!

Често задавани въпроси

Навършени минимум 17 години и 9 месеца, удостоверение за завършен 10 клас или диплома за средно образование, 1бр снимка „паспортен формат“.

Часовете по практика започват веднага след успешното полагане на теоретичния изпит пред Регионална Дирекция Автомобилна Администрация!

Курса отнема около месец - месец и половина.  Стандартният пакет включва 40 часа теоретична подготовка и 31 часа кормуване.

Графикът се изготвя индивидуално, според вашите възможности и натовареност и съобразени с натовареността и графика на нашите инструктори.

Да, курсът може да се заплати и на вноски - според вашите възможности. Вие определяте кога и колко да внесете!

Цената включва стандартния пакет от 40 часа теория, 31 часа практика, всички необходими учебни материали и всички вътрешни изпити (по теория и по практика).

Нашият екип

Велин Величков

Велин Величков

Управител
Венцислав Стефанов

Венцислав Стефанов

Инструктор
Петър Николов

Петър Николов

Инструктор

Процент на успеваемост на курсистите

%

Нашата учебна зала

МОДЕРЕН АВТОПАРК

Надеждни и сигурни автомобили

На тази страница ще можете да разгледате нашия модерен автопарк, за да добиете представа с какъв тип техника разполагаме.